Wednesday, February 19, 2014

Kelebihan Menjadi Ahli SHAKLEE

Bismillahhirrahmanirrahim.

Assalammualaikum Wbt :)

Alhamdulillah, setelah beberapa bulan duk tenung-tenung orang buat bisnes Shaklee ni, AKHIRNYA saya juga terjebak dalam kancah bisnes ini. Tak pernah pun terfikir nak berbisnes. Almaklum tiada kelulusan bisnes pon. Marketing ada lah belajar sikit-sikit masa degree dulu. Tapi takpe, itu semua bukan alasan. TERIMA KASIH pada mentor saya, Kak Kam.

Alhamdulillah juga sebab saya TERJEBAK dalam group yang sangat seronok. They are very supportive. Semua dalam group cuma menolong ahli masing masing. Cuba menolong anak cicit masing-masing. Tapi kalau nak berjaya...diri sendiri kena bergerak dulu. Nak buat bisnes bukan boleh duduk goyang kaki je.

SHAKLEE bisnes MLM ? 

Ya, MLM . Kenapa ? Takot ? Jangan risau Shaklee menggunakan cara yang insyaAllah diberkatinya. Memang ada upline dan downline. Jangan fikir downline je yang kena kerja keras, upline tak payah. Dalam Shaklee...siapa buat lebih.. dapat lebih. Takda konsep upline goyang kaki dapat income dari downline. 

SHAKLEE ni ada banyak vitamin kesihatan yang mana sesuai untuk kanak-kanak, remaja, orang dewasa mahupun orang tua. Sesuai untuk seisi keluarga. Kan seronok kalau satu keluarga sihat walafiat. Tapi semuanya dengan izin Allah. Kalau dia kata sihat, sihat lah kita. Kalau sakit, sakit lah kita. Tetapi kita boleh usaha kan ?


BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE?

Ada 2 pilihan untuk menjadi ahli:-

1) Yuran Pendaftaran hanya RM65 + RM10 Postage. Yuran ini adalah untuk menampung kos BUSINESS KIT yang mengandungi catalog, product guide dan business manual.

ATAU

2) Buat pembelian  sebanyak 200 point UV (Unit Value), iaitu bersamaan dengan RM650 dalam satu resit anda akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA (bernilai RM75) dan juga CASH BONUS (bernilai RM30+). Penjimatan sehingga RM100+.

Anda boleh hubungi saya untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID Nur Nabihah  (1102489) sebagai SPONSOR.

Nak jadi ahli Shaklee adalah sangat mudah. 

Cuma daftar, gunakan produknya, kumpul points dan bila anda dapat certain points dalam sebulan, anda dapat CASH BONUS. Best kan. Makan sendiri je pun dah boleh dapat bonus. 

Jadi bonus tu dah boleh cover cost produk yang anda makan setiap hari. Kan dah jimat kat situ.

MAINTAIN POINT DAN KEAHLIAN

Just nak share, yuran keahlian yang anda bayar tu cuma SEKALI SEUMUR HIDUP. Tak payah renew every year. Boleh pakai seumur hidup.

Kalau anda cuma nak makan sendiri, tak payah maintain points bulanan atau minimum belian. 

Cuma gunakan produk, dan share dengan kawan-kawan dan saudara-mara je. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga yang murah. Iaitu 25% lebih murah daripada Retail Price.

Tapi kalau anda ingin mulakan business dan dapat CASH BONUS, barulah anda perlu mempunyai points tertentu setiap bulan.


KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus. 

3) BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami ( MARIA FIRDAUS THE MOST HAPPENING SHAKLEE TEAM IN MALAYSIA )untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk2 Shaklee.

5) Mereka yang register dengan saya, saya akan masukkan mereka dalam sebuah group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Group ini sangat seronok dan berbaloi rasanya bila join. Anda tanya satu soalan di group..berderet orang akan tolong jawabkan..semua nak tengok anda berjaya.

Terima Kaseh membaca.




EBOOK Kisah motivasi seorang ENGINEER terpaksa berhenti kerja. 

Kenapa kena BERHENTI KERJA ya?
Jawapannya ada di sini..

Ebook ini merupakan kisah benar MARIA ( founder of MARIA FIRDAUS TEAM ).
Berhenti kerja selepas 6 bulan berbisnes


*****


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 

FREE CONSULTATION
BEST PRICE and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!



No comments: