Wednesday, April 30, 2014

Mencantikkan Wajah Bersama SHAKLEE

Assalammualaikum wbt,



Hai semua.. Yang bekerja masing-masing mesti sedang berlenak lenak menghayati 'Hari Buruh'. Selamat bercuti lah sebab dah lama berkerja kan. Harini hari meraikan semua pekerja. Jadi rebutlah peluang cuti yang tidak selalu datang ini dengan melakukan perkara yang berfaedah. Bagi yang berkeluarga mungkin ini peluang untuk anda meluangkan masa bersama isteri serta anak-anak. Bagi yang solo dan pelajar macam saya, marilah bersama - sama menyiapkan segala tugasan yang tertangguh itu. 

Permulaan harini, saya nak kongsikan sedikit tentang Set Kecantikan SHAKLEE, sebelum ini saya dah kongsikan DISINI. Itu yang asas sahaja, mari kita lihat yang set penuh pula. Siapa yang nak cantik angkat tangaaannn ? Okay, sememangnya manusia terutaman perempuan suka akan kecantikan. 

Alhamdulillah, muka saya bukan jenis yang berjerawat tetapi senang naik parut. Tak tahu pasai apaa. Mudah sangat, kadang-kadang macam tak bersebab pulak parut naik. Ada juga sesetengah yang mudah berjerawat. Pantang stress je naik jerawat. Dari pemerhatian saya, perempuan yang jenis muka berjerawat ni, mereka sangat menjaga. Kalau satu jerawat naik memang kecah kecoh habis. Elok lah, muka sendiri, sendiri jaga. 




Kita kena ingat juga, kita adalah apa yang kita makan. Kadang kala atas faktor makanan pon jerawat boleh naik. Makan berminyak sangat juga tak boleh. Air mesti cukup untuk mengelakkan kekurangan air. Satu liter bersamaan 25 kg. Jika berat anda 50 kg, sehari anda wajib minum air sekurangnya 2 liter. Air masak atau air putih juga memainkan peranan penting. Orang kata, kalau nak awet muda minum Teh hijau pon boleh. Teh hijau tanpa gula, sememangnya baik untuk kesihatan. Bukan itu sahaja. Siap boleh membantu meningkatkan metabolisma lagi. Boleh kurus. 

Mari lihat apa yang SHAKLEE boleh membantu


Click untuk bacaan lebih besar.

HARGA ?

Okay, pasti ramai nak tahu harga satu set ni kan? Kadang kala buka taknak ambil suplemen, mungkin ada sesetengah yang kurang mampu. Lagi lagi pelajar. Tapi jangan risau, anda bagitahu bajet anda. Kita boleh buat kira-kira. Boleh direct hubungi saya.

Untuk pengetahuan, Mulai MAC kami sebagai pengedar menjual dengan 'RETAIL PRICE', Jika kami menjual dengan Harga Ahli, Keahlian akan ditarik. Ini amanah. InsyaAllah saya akan jaga amanah ini sebaiknya. Anda beli pada sesiapa pon, harga tetap sama.

Cuma yang bezanya, Adakah anda beli dengan orang yang betul ? Pastikan akan membeli dan anda dapat hak anda sebagai pembeli. InsyaAllah saya boleh guide anda cara pemakanan yang betul.


TESTIMONI

Testimoni Sendiri : Saya hanya mengambil ESP dan Vitamin E sahaja. Sebab Vitamin E juga membantuntuk menghilangkan parut. Dan YES YES ! Alhamdulillah parut termasuk dikaki semakin pudar dengan jayanya. Wehhuu. Alhamdulillah. Sebenarnya dah lama saya cuba pelbagai produk sapuan tapi mungkin kebanyakan tak serasi dengan saya. Beli mahal-mahal, kesan zero. Membazir kan ? Dengan Vitamin E ni, Syukur sangat.. 

Dah lah murah. Tahan 4 bulan pulak tu. Jimat ke Jimat ?



Pelanggan ni dah kenali shaklee sejak 2012 lagi.. 
Masa tu saya zero about Shaklee. Alhamdulillah.

Sebenarnya ada lagi suplemen yang boleh bantu mencantikkan wajah. Iaitu Collagen Powder. Esok kita cerita yang ini pulak. Apa pon, suplemen ini hanya membantu sahaja. Selebihnya kita serahkan semula pada Yang Maha Kuasa. 

Semoga Allah Redha, 




*****

EBOOK Kisah motivasi seorang ENGINEER terpaksa berhenti kerja. 

Kenapa kena BERHENTI KERJA ya?

Jawapannya ada di sini.. 



*****

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 

FREE CONSULTATION and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


WELCOME for kids

Public display. Simple flash welcome for kids. Please wait patiently a few minutes while it's loading At the end, u can try click "PLAY". Software : Adobe Flash. Menerima tempahan jika kelapangan atau cuti semester sahaja.Hekhek

Investigating Students' Achievement in Mathematics through Non Technological Game Based Teaching.

Investigating Students' Achievement in Mathematics through Non Technological Game Based Teaching. Written By : Javed Mustafa, Alam Khan & Atta Ullah
Original Article

Kenali Saya

Assalammualaikum Wbt,
Salam Sejahtera,

Terima Kasih kerana sudi melawat disini.Diharapkan semua sihat hendaknya dan sentiasa dibawah redha Illahi. Ameen. Serba sedikit biodata diri saya untuk tatapan yang membaca. 

KENALI SAYA

Senyum kan sedekah ? ;p

Nama : Nur Nabihah Binti Mohamad Nizar
Umur : Sehingga ditulis, Alhamdulillah 22 tahun 5 bulan.
Tarikh Lahir : 20 Disember 1991
Asal : Bota, Perak Darul Ridzuan
Status : Bujang

LATAR BELAKANG PELAJARAN

2008 : SPM 

2009 : Diploma in Art & Design ( Separuh jalan, hujung Disember 2010 lompat Degree )

2010 : Degree in Art & Design. Major in Corporate Identity
( p/s : Sesiapa yang ingin menempah Corporate Manual untuk Syarikat boleh hubungi saya, Tempahan segala banner, banting, logo juga diterima. Bergantung pada kelapangan )

2013 : 11 November 2013 ~ Hari Graduasi. Alhamdulillah.
Bebas dari Hutang. Pinjaman diluluskan ke Biasiswa. Fuhh ~

Mac 2014 - Sekarang : Master in Education ( Visual Art Education ) -

( Free of charge untuk membaca artikel saya, akan diupdate kemudian. Jika ada kesalahan english tolong abaikan ;p. Boleh juga sekiranya ingin bertanya cara membuat proposal dan apa sahaja berkaitan pelajaran. InsyaAllah boleh membantu. Doakan saya Grad dengan First Class sekali lagi. Terima Kaseh )

                                                                        KELUARGA

Oh masa ni semua kurus ;p

Adik Beradik : Anak ketiga daripada 5 orang adik beradik. Anak perempuan tunggal. Ada 2 abang sudah bekerja dan 2 adik lelaki, seorang di Mesir dan seorang lagi masih menunggu tawaran lepasan SPM.

IbuBapa : Mohamad Nizar Abd Jabar & Pahlaila ( Dua-dua bekerja sebagai Guru )

Itu sahaja, Sekian.


SEBARANG PERTANYAAN

Boleh direct Whatsapp/Mesej/Telegram : 017 5783638
Email : nurnabihahnizar91@gmail.com


*****

EBOOK Kisah motivasi seorang ENGINEER terpaksa berhenti kerja. 

Kenapa kena BERHENTI KERJA ya?
Jawapannya ada di sini.. 

KALAU MALAS JUGA BACA, TAK DAPAT DEN NAK TOLONG.



*****

Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?
Hubungi saya untuk:- 

FREE CONSULTATION and
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!